Businessworks on pienen yrityksen personal trainer!

Businessworks on pienen yrityksen personal trainer!

Sopisiko sinun yrityksesi Businessworksin sparrausohjelmaan? Hae mukaan ja sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan pilottipalvelua täysin ilmaiseksi kuukauden ajan (0 e).

Businessworks sparraa pienen yrityksen toimitusjohtajaa ja auttaa liiketoiminnan kehittämisen kysymyksissä. Yhteisiä sparrausaiheita voivat olla mm. asiakaskokemuksen kehittäminen, uusien palvelutuotteiden konseptointi tai liiketoimintamallin uudistaminen.

Kuukauden aikana käymme neljä sparrauskeskustelua. Ensimmäisen keskustelun aikana tutustutaan yrityksesi toimintaan, haasteisiin ja tavoitteisiin. Seuraavissa keskusteluissa perehdytään mm. palvelumuotoiluun kehittämisotteena, ideoidaan ja luonnostellaan ratkaisuja tunnistettuihin aiheisiin sekä hahmotellaan mahdollista kehittämishanketta.

  1. Tutustuminen, tavoitteet ja haasteet
  2. Palvelumuotoilu ja asiakaslähtöisyys
  3. Ideointi ja ratkaisujen luonnostelu
  4. Kehittämishankkeen hahmottelu

Keskustelut ovat täysin luottamuksellisia eivätkä sido sinua tai yritystäsi mihinkään. Halutessasi voit jatkaa sparrausohjelmaa kuukausittain tai voimme käynnistää kehitysprojektin yhdessä. Jos yrityksen kehittämistarve soveltuu ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden ohjelmaan, konsultoinnin hinta on jatkossa yritykselle 325 e + alv per päivä, yhteensä 2-5 konsultointipäivää. Myös Business Finlandin Innovaatiosetelin (5000 e + alv) hyödyntäminen voi tulla kyseeseen.

Paikkoja tähän sparrausohjelmaan on rajoitetusti. Hae mukaan lähettämällä sähköpostia johanna@businessworks.fi ja kerro, miksi sinun pitäisi päästä mukaan!

Businessworks on oululainen palvelumuotoilustudio, joka auttaa pk-yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä, mieleen painuvan asiakaskokemuksen kehittämisessä sekä vastustamattomien palvelutuotteiden rakentamisessa.