Macon Oy ja Businessworks yhteistyöhön strategiahankkeissa

Macon Oy ja Businessworks yhteistyöhön strategiahankkeissa

Hienoa päästä tiedottamaan Businessworksin ja Macon Oy:n yhteistyöstä strategiahankkeissa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Ensimmäinen yhteinen projekti toteutuu Pyhäjoen ydinvoimahankkeen myötä käynnistyvässä Ollinmäki-strategiatyössä.

Oheisena tiedote yhteistyöstä

Johanna Laurinen (FM, HHJ) täydentää Maconin asiantuntijatiimiä strategia- ja liiketoimintamuotoilun osaamisella. Johanna toimii strategia- ja palvelumuotoilijana yrityksessään Businessworks.

Johannalla on yli 15 vuoden kokemus asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä, strategiatyöstä ja viestinnästä OP Ryhmässä. Hän on toiminut yrittäjänä 1,5 vuotta auttaen erityisesti pk-yrityksiä uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä, innovaatioiden kaupallistamisessa sekä strategiatyössä. Johanna palkittiin Oulussa Vuoden Yksinyrittäjänä 2020. Businessworks on myös ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden ja Business Finlandin Innovaatiosetelin palveluntuottaja.

Johanna yhdistää ihmislähtöisen kehittämisotteen aivan strategian ja liiketoiminnan ydinkysymyksiin merkityksestä, asiakasarvosta ja muutoksesta. Johanna on koulutukseltaan kulttuuriantropologi (FM, Master of Arts), lisäksi hänellä on vahva markkinointiosaaminen ja tuntemus digitalisaatiosta. Johannan erityisosaamisalueita ovat palveluliiketoiminta, asiakaskokemus, strategiatyö ja laadullinen tutkimus.

Maconin ja Businessworksin yhteistyö kohdistuu erityisesti kiertotalousliiketoiminnan kehittämiseen sekä strategiahankkeisiin niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Voitto Pyhäjoen Ollinmäki-strategiatyön kilpailutuksessa

Maconin asiantuntijatiimi on valittu toteuttamaan Pyhäjoen kunnan Ollinmäki-strategiatyötä. Pyhäjoen ydinvoimalahankkeen myötä alueelle on syntynyt voimakas tarve uudelle, monipuoliselle yritystoiminnalle, yritysten verkottoitumiselle sekä kunnan uudenlaisen yritystoiminnan kasvun hallitsemiselle. Ollinmäki-strategiatyössä tullaan laatimaan visio, tavoitteet ja suunnitelmat alueen kehittämiselle ja elinvoimaiselle yritystoiminnalle. Strategiatyöhön osallistuvat keskeiset sidosryhmät yrityksistä ja alueen toimijoista kevään ja syksyn aikana.

Johanna Laurinen Businessworks on Maconin asiantuntijatiimissä vastaten erityisesti sidosryhmien osallistamisesta strategiatyöhön ja toimenpidesuunnitelmien laatimisesta. Lisäksi tiimissä ovat Aleksi Rautavuori, Sanna Taskila, Eelis Paukku, Terhi Vesterinen, Antti Pylväs ja Kati Jurkko

Ollimäki-strategiatyö alkaa välittömästä ja kestää tämän vuoden marraskuuhun asti.

Lisätietoja

Macon Oy Mikko Ahokas

Businessworks Johanna Laurinen